Reviews

Rating: 3.6666666666667 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Caroline
2 jaar geleden

Elke keer weer hele mooie nagels krijgen onder het genot van een lekker kopje thee, gezellig!

Marie-Claire
2 jaar geleden

Ik kom al 4 jaar bij Melz Nails. Melinde werkt altijd zeer secuur, erg hygiënisch en vol liefde. Ik krijg zeer regelmatig van vreemden vanwege mijn mooi baby boom nagels.

Lucy
2 jaar geleden

Prima nagelsalon. Mooie nagels en gezellig praatje en dan ook nog eens heerlijk kopje thee. Ben zeer tevreden!

Diana De Bie
2 jaar geleden

Altijd goed, altijd gezellig, altijd alle rust, lekkere thee en heerlijke koekjes! Kom altijd ontspannen en met mooie nagels weer thuis.

Corry
2 jaar geleden

Ik ben al een lange tijd bij Melz nagels en het bevalt mij nog steeds super goed . Ik heb echt probleem nagels maar voor Melinde geen probleem ze maakt er steeds weet iets heel erg moois van.Zij is netjes en heel precies in wat zij maakt . Dus iedere keer zijn ze weer prachtig , ook haar salon is een plaatje , Het is er erg gezellig want ze neemt de tijd voor een gesprek en zet heerlijke koffie Dus ik ben erg blij met Melz nagelz...........

Marina Vrijenhoek
2 jaar geleden

Bij Melinde ben je aan het juiste adres voor je nagels . Het is altijd super gezellig met een praatje en een kopje koffie of thee met wat lekkers wat ze speciaal laat maken voor haar klanten .
Ze is heel erg precies en doet haar werk dan ook erg goed . En aan de service hoef je ook niet te twijfelen .
Ik ben dan ook zeer tevreden en is het een echte aanrader voor iedereen die mooie nagels wil .

Nienke
2 jaar geleden

Bij Melinde ben je zeker van mooie nageltjes met alle verzorging die er bij hoort. Van mooie nagelriemen tot een lekker kopje thee en werkelijk héélijke gezonde koekjes die ze elke week vers laat maken met zo min mogelijk toegevoegde suikers. Aanrader om bij Melinde je nageltjes te laten doen!

Karen
2 jaar geleden

Mooie nagels krijgen onder het genot van een lekker kopje thee. Gezellig en ontspannend.

Kirsten
2 jaar geleden

Hele professionele nagelstyliste, levert echt vakwerk! Daarnaast is ze ook nog eens heel gezellig en aardig en heeft ze super lekkere thee en koekjes

Jo-An de Wolff
2 jaar geleden

Super blij iedere keer weer als ik me nagels heb laten doen, mooie salon waar je heerlijke thee en koffie krijgt. Een fijne behandeling en een gezellig praatje!

Me nagels zijn altijd een kunstwerk, waar ik super trots mee kan zijn!